Krepp ágyneműhuzat hosszított TOLEDO lila

A TOP Q lila TOLEDO hosszított krepp ágyneműhuzat hosszított 220 cm takaróval és 100% pamutból készült. A lila TOLEDO hosszított krepp ágyneműhuzat kellemes tapintású, puha és kényelmes.
Raktáron > 5 db
Kód: 30868
7 985 Ft
Kategória: Ágynemű huzatok
Garancia: 24 hónap
Szín: lila
A gyengéd és romantikus rózsaszín és lila színek árnyalatai ezen a lila TOLEDO hosszított krepp ágyneműhuzaton stílusos kiegészítővé válik a hálószobájában. A lila árnyalatokat a fehér és a málna színek egészítik ki. A huzat futófelülete finom körökből áll, melyek a virágra emlékeztetnek. Ez a gyönyörű huzat fiatal hölgyek szobájába is alkalmas. 100% pamutból készült, gombos kivitelezésű és a takaró hossza 220 cm. Az ágyneműhuzat vastagsága 120 g/m2. A krepp ágyneműhuzathoz a jersey lepedő illik. Az ágyneműhuzatainkat a „Bizalom a textil felé” jelöléssel vannak ellátva, az OEKO-TEX® tanúsítványnak köszönhetően, mely garantálja, hogy a gyártás során a környezet nem volt kitéve semmiféle mérgező vegyi anyagoknak, és nem lesz ezeknek kitéve a bőre sem. A csomagolás tartalma:      1 db 140 x 220 cm takaróhuzat      1 db 70 x 90 cm párnahuzat. Az ágyneműhuzatot kifordítva és bezárva javasoljuk mosni, finom és színes szövetekre alkalmas mosószerekben. Az intenzív színek engedhetnek, ezért a termékeket mossa külön. A javasolt mosási hőmérséklet a 40 °C. A képen látható színek enyhén eltérhetnek a valóságtól.

Kérjük, jelentkezzen be újra

Sajnáljuk, de a CSRF token valószínűleg lejárt. A legmagasabb szintű biztonság fenntartása érdekében kérjük, jelentkezzen be újra. Megértését köszönjük.

Köszönjük a megértést.

Bejelentkezés